Blog

Hier vind je informatie over arganolie en handige tips om je huid, haar en nagels optimaal te verzorgen. Enjoy!

Ons werk is onze passie, onze grootste drijfveer. Het is de reden dat we elke dag weer doen wat we doen. Ons werk daagt ons met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken.Wat is arganolie?

Veel vrouwen beschouwen arganolie als een wondermiddel. Het wordt niet voor niks ‘Marokkaans goud’ genoemd. Maar wat is arganolie precies, en wat maakt dit schaarse product zo bijzonder? Op deze vragen lees je hier het antwoord. Verder lees je hier op welke manieren je de pure arganolie kunt gebruiken.

pure arganolie
pure arganolie psoriasis

Psoriasis verminderen met arganolie

Psoriasis is een chronische huidziekte waar veel mensen last van hebben. De ziekte heeft veel vervelende symptomen zoals pijn, jeuk, rode vlekken en huidschilfers en voor veel patiënten is vooral de zichtbaarheid van deze symptomen een zware last. Gelukkig is er wel een manier om de symptomen te verminderen. Hoe?

pure arganolie scrub

Maak je eigen gezichtsscrub met arganolie

Je huid krijgt dagelijks veel te verduren. Door vervuiling in de lucht, het gebruik van cremes en bodylotions en door zonlicht, kou en regen kan de huid er dof uit gaan zien. De doffe uitstraling komt door de dode cellen aan de oppervlakte van de huid. Onder deze dode huidcellen zit een nieuwe huid.

pure arganolie droge huid

Last van een droge huid? Arganolie kan helpen!

Heb jij in de winter ook regelmatig last van een droge huid? Heel vervelend! Toch is er best iets aan te doen. Let bijvoorbeeld op de luchtvochtigheid in huis. Door de verwarming verandert dit in de winter, waardoor je huid meer vocht verliest. Dit is vrij eenvoudig op te lossen door een bakje water aan of naast de verwarming te zetten.


De beste tips voor glanzend haar

Wil jij graag glanzend haar? Dan is een goede haarverzorging het belangrijkste. Wanneer je haar goed wordt verzorgd, zal het vanzelf gaan glanzen. Wat zijn de beste tips voor glanzend haar?

pure arganolie glanzend haar
pure arganolie haar lichaam huid nagels

7 manieren waarop je arganolie kunt gebruiken

Arganolie wordt al eeuwenlang gebruikt voor consumptie, medische toepassingen en cosmetica.

pure arganolie lippen

Tip voor super zachte lippen

Lippen om te zoenen! Wil jij gemakkelijk en snel super zachte lippen? Ontdek hier precies hoe je dit moet aanpakken!

pure arganolie aftersun zomer

Arganolie gebruiken na het zonnen

Gebruik pure arganolie als aftersun om een droge huid en huidveroudering te voorkomen.