Hamamdoeken

Een hamamdoek wordt ook wel een fouta of pestemal genoemd en is een dunne, lichtgewicht handdoek van katoen die ambachtelijk geweven is. Tot enkele jaren geleden zagen we de hamamdoeken nog bijna niet terug in Nederland, maar tegenwoordig is dit wel anders. Steeds meer mensen zijn overtuigd van de voordelen van deze multifunctionele handdoeken.

Hamamdoeken zijn fijn om te gebruiken omdat ze licht van gewicht zijn, soepel aanvoelen, super absorberend en sneldrogend zijn. De handdoeken zijn eenvoudig op te rollen en erg compact, wat het ideale doeken maakt om mee te nemen op vakantie. Daar komt nog bij dat ze er erg leuk uit zien, waardoor je tevens een trendy handdoek aanschaft. Je kunt de hamamdoeken meenemen op vakantie maar ook als omslagdoek, deken, picknickkleed, handdoek voor in de sauna of tijdens het sporten gebruiken. De kleinere hamamdoeken zijn bovendien ideaal als hippe theedoek.

Wij bieden twee formaten hamamdoeken aan. Een grote hamamdoek van 170 x 100 centimeter en een kleinere variant van 100 x 50 centimeter. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies jouw favoriet!

De waardering van www.lovearganolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 125 reviews.