Hoe krijg je mooie handen en nagels?

Wil jij mooie handen en nagels krijgen? Dat is niet eens zo heel lastig. Je moet vooral weten waar je rekening mee moet houden. Lees onze handige tips om je handen én je nagels mooier te maken.

Hoe krijg je mooie handen en nagels?

Bescherm je handen

Het is belangrijk je handen goed te beschermen om ze mooi te houden. Je handen zijn immers je visitekaartje. Draag handschoenen wanneer je in de kou naar buiten gaat en kies voor rubber handschoenen wanneer je agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt. Houd ook de luchtvochtigheid in huis en op de werkvloer in de gaten en douche niet te warm. Zo kun je je handen al enorm beschermen tegen droogheid, beschadigingen en rimpels.

Nagels vijlen

Wanneer je je nagels vijlt, is het raadzaam om deze in dezelfde richting te vijlen. Beweeg ze niet heen en weer, want de nagels kunnen hierdoor zwakker worden en veel sneller afbreken of scheuren. Let er ook op dat je nagels niet te lang worden. Ook hier kunnen ze zwakker door worden en dat wil je natuurlijk voorkomen.

Kleur van je nagellak

De kleur van je nagellak is heel bepalend voor de uitstraling van je handen. Met de juiste kleur vallen oneffenheden op je handen veel minder op. Heb je jonge handen? Dan maakt de kleur niet zo veel uit, maar wanneer je handen al wat ouder zijn, kun je het beste voor lichtbruine en natuurlijke tinten kiezen.

Handcrème

Een handcrème kan bijdragen aan mooiere handen. Let er wel goed op wat voor handcrème je koopt, want lang niet alles werkt even goed. Sommige stoffen kunnen je huid juist droger maken. Smeer je handen regelmatig in, bijvoorbeeld voordat je gaat slapen. De crème kan zo de hele nacht intrekken.

Mooie handen en nagels met arganolie

Ook arganolie kun je heel goed gebruiken voor je handverzorging en is een prima vervanger voor handcrème. Smeer dagelijks je handen en nagels in met wat olie en je handen zullen er al snel mooier en gezonder uitzien. Besteed bij het insmeren van je handen met de olie ook zeker aandacht aan je nagelriemen.

Hi! Ik ben Astrid van Kollenburg. Vanaf het moment dat ik kennismaakte met arganolie en zag wat het met mijn huid en haar deed, ben ik verkocht. Op het blog van Love Arganolie schrijf ik over alle toepassingen van arganolie en geef ik tips om je huid, haar en nagels optimaal te verzorgen. Enjoy!

IN 7 STAPPEN EEN STRALENDE HUID

Word de mooiste versie van jezelf! Met deze 7 eenvoudige stappen heb jij binnen no time een gezonde, stralende huid.

Love ArganolieGeen dure crèmes of exclusieve behandelingen nodig

Love ArganolieSimpele maar effectieve tips die iedereen kan toepassen

De waardering van www.lovearganolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 124 reviews.