Hoe vitamine E beschermt tegen huidveroudering

Wie wil er nou geen stralende,jonge huid? We doen er alles aan om onze huid jong te houden en het verouderingsproces te vertragen. Wist je dat vitamine E een hele goede manier is om je te beschermen tegen huidveroudering?

Hoe vitamine E beschermt tegen huidveroudering

Vitamine E is goed voor de huid

Uit talloze onderzoeken is gebleken dat vitamine E heel goed is voor de huid. Deze vitamine beschermt namelijk het bindweefsel en collageenweefsel in je huid. Dit zorgt ervoor dat het verouderingsproces wordt vertraagd. Ook beschermt vitamine E tegen de zon en zonnebrand. Mensen die te veel in de zon zitten en te vaak verbranden, zullen ook sneller een oudere huid krijgen. Vitamine E kan dus op meerdere manieren de huid beschermen.

Vitamine C

Vitamine E beschermt nog beter tegen huidveroudering wanneer het wordt gecombineerd met vitamine C. Hiermee kan namelijk de pH-waarde van de huid worden verhoogd. Vooral bij rokers is dit van groot belang.

Arganolie en vitamine E

Arganolie zit bomvol vitamine E en andere antioxidanten. Het kan dus goed helpen tegen huidveroudering. Niet voor niks wordt de olie ook wel Marokkaans goud genoemd. In Marokko weten ze inmiddels al lang van de positieve eigenschappen van deze olie en ook hier in Nederland begrijpen we steeds betrer waarom arganolie zo goed voor je is. Behalve dat het je huid kan beschermen tegen veroudering, heeft het nog meer positieve effecten. Zo kan het ook zwangerschapsstriemen verminderen, helpt het tegen eczeem en haaruitval. Let er wel op dat je kiest voor de cosmetische arganolie. Er is namelijk ook arganolie die je in de keuken kunt gebruiken.

Cactusvijgolie

Ook cactusvijgolie zit vol vitamine E en antioxidanten. Cactusvijgolie is minder bekend dan arganolie, maar kent ook allerlei goede eigenschappen. Het zorgt ervoor dat je minder snel rimpels krijgt, en dit werkt vele malen beter dan de talloze crèmes die je kunt kopen. Ook versterkt het de huid en kun je de huid beschermen tegen beschadigingen.

Vergeet synthetische producten

Cosmetische verjongingsproducten doen zelden wat ze beloven. Koop geen dagcrèmes meer die bomvol onuitspreekbare ingrediënten zitten. In plaats daarvan kun je beter voor natuurlijkere middelen kiezen om je huid mooi jong en strak te houden. Bijvoorbeeld met arganolie of cactusvijgolie.

Hi! Ik ben Astrid van Kollenburg. Vanaf het moment dat ik kennismaakte met arganolie en zag wat het met mijn huid en haar deed, ben ik verkocht. Op het blog van Love Arganolie schrijf ik over alle toepassingen van arganolie en geef ik tips om je huid, haar en nagels optimaal te verzorgen. Enjoy!

IN 7 STAPPEN EEN STRALENDE HUID

Word de mooiste versie van jezelf! Met deze 7 eenvoudige stappen heb jij binnen no time een gezonde, stralende huid.

Love ArganolieGeen dure crèmes of exclusieve behandelingen nodig

Love ArganolieSimpele maar effectieve tips die iedereen kan toepassen

De waardering van www.lovearganolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 124 reviews.