Konjac spons – hét beautygeheim voor een stralende huid

Ooit gehoord van de konjac spons? Nee… lees dan zeker verder! Deze plantaardige spons is namelijk een super fijne beautytool. Gebruik hem elke ochtend en avond om je gezicht te reinigen en je zal merken dat je huid gladder, egaler en stralender wordt.

Konjac spons – hét beautygeheim voor een stralende huid

Milde, diepe reiniging van je huid

Gedurende de dag wordt je huid als het ware vervuild. Door bijvoorbeeld talg, zweet en make-up, maar ook door stoffen die zich in de lucht bevinden, zoals uitlaatgassen. Zeker de huid van je gezicht is hier gevoelig voor, omdat deze onbedekt is. Daarom is het zo belangrijk dat je je huid elke ochtend en avond reinigt. Dit is de aller belangrijkste stap in je beautyritueel en mag je dus zeker niet overslaan – als je een stralende huid wilt tenminste.

De Konjac spons is hierbij je beste vriend. Hiermee geef je je huid een diepe en grondige reiniging, waardoor je huid ontdaan wordt van alle vervuilingen en voedingsstoffen uit crèmes en verzorgingsproducten goed opneemt. Het resultaat: een gezonde, stralende huid waar anderen jaloers op zijn!

De konjac spons heeft een licht scubbend effect, waardoor dode huidcellen verwijderd worden en de gezonde, stralende huid daaronder zichtbaar wordt. Fijne bijkomstigheid is dat de sponsen bacteriën die acne veroorzaken doden, waardoor puistjes en onzuiverheden geen kans krijgen. De konjac sponsen zijn geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de zeer gevoelige huid.

Konjac aardappel

Konjac sponsen worden gemaakt van de konjac aardappel of Konnyaku. Een inheemse plant die in oost-Azië groeit. Leuk weetje is dat de konjac aardappel ook gegeten kan worden. Al kan ik uit ervaring zeggen dat het niet echt lekker is. De konjac aardappel bestaat voor het grootste deel uit water en bevat daarnaast veel voedingsstoffen en mineralen, waaronder ijzer, fosfor, koper, zink, foliumzuur en vitamines A, E, D, B1, B2, B6 en C. Omdat de konjac spons een 100% natuurlijk product is, is deze biologisch afbreekbaar en vormt geen belasting voor het milieu.

Konjac spons kopen

In onze webwinkel vind je de 100% natuurlijke konjac sponsen. Ze zijn prima te gebruiken zonder reinigingsproduct. Zelf gebruik ik ze samen met een natuurlijke gezichtsreiniger met arganolie. Zo wordt mijn huid niet alleen grondig gereinigd, maar ook meteen verzorgd. De konjac spons maakt mijn huid schoon en glad en de gezichtsreinger met arganolie zorgt ervoor dat mijn huid na afloop niet droog of trekkerig aanvoelt. Voor mij de ideale combi!

Konjac spons – hét beautygeheim voor een stralende huid

Hi! Ik ben Astrid van Kollenburg. Vanaf het moment dat ik kennismaakte met arganolie en zag wat het met mijn huid en haar deed, ben ik verkocht. Op het blog van Love Arganolie schrijf ik over alle toepassingen van arganolie en geef ik tips om je huid, haar en nagels optimaal te verzorgen. Enjoy!

IN 7 STAPPEN EEN STRALENDE HUID

Word de mooiste versie van jezelf! Met deze 7 eenvoudige stappen heb jij binnen no time een gezonde, stralende huid.

Love ArganolieGeen dure crèmes of exclusieve behandelingen nodig

Love ArganolieSimpele maar effectieve tips die iedereen kan toepassen

De waardering van www.lovearganolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 124 reviews.