Nieuwe gezichtsreinigers met arganolie voor verschillende huidtypen

Wauw, wat zijn we blij! We hebben er even op moeten wachten, maar dat was het zeker waard. Afgelopen vrijdag waren de zepen klaar die speciaal voor Love Arganolie gemaakt zijn. 100% natuurlijke en eerlijke gezichtsreinigers met arganolie en vele andere voedende, verzorgende en herstellende ingrediënten. De gezichtsreinigers zijn verkrijgbaar in vier varianten: voor elk huidtype is er een speciale reiniger verkrijgbaar. Voor de droge en gevoelige huid, de normale en jonge huid, de vette en onzuivere (of ontstoken) huid en voor de oudere huid. Elke gezichtsreiniger bevat natuurlijke ingrediënten die ook echt iets voor de huid doen. Geen zinloze opvulling, maar een krachtige en effectieve zeep die je huid grondig maar mild schoonmaakt.

Nieuwe gezichtsreinigers met arganolie voor verschillende huidtypen

Overvet met arganolie

Deze ambachtelijk bereide natuurzeep is gemaakt van 100% eerlijke producten. Gedurende het hele maakproces komt de temperatuur niet boven de 65˚C, waardoor alle voedingsstoffen bewaard blijven. Alle zepen zijn overvet met arganolie. Dat wil zeggen dat er zo veel vet in deze zepen zit, dat je huid niet uitdroogt, zoals bij andere gezichtsreinigers soms wel het geval is. Door de arganolie voelt je huid na gebruik juist zacht en soepel aan.

Konjac spons – hét beautygeheim voor een stralende huid

Beauty-les nr 1: gezichtsreiniging is het allerbelangrijkst

Het reinigen van je gezicht is de belangrijkste stap in je beauty-routine. Alleen een gereinigde huid neemt de voedingsstoffen uit verzorgingsproducten optimaal op. Maak de zeep nat en wrijf hem tussen je handen tot er een mild schuim ontstaat. Was je gezicht met de zeep en spoel goed na met schoon lauw-warm water. In plaats van je handen kun je ook een gezichtsborstel gebruiken. Maak de gezichtsborstel nat, ga in ronddraaiende bewegingen over de zeep heen en reinig daarna je gezicht en decoleté met de borstel. Het resultaat is een perfect schone en zachte huid.

De voor- en nadelen van vloeibare en vaste zeep

Bekijk hier alle gezichtsreinigers!

Hi! Ik ben Astrid van Kollenburg. Vanaf het moment dat ik kennismaakte met arganolie en zag wat het met mijn huid en haar deed, ben ik verkocht. Op het blog van Love Arganolie schrijf ik over alle toepassingen van arganolie en geef ik tips om je huid, haar en nagels optimaal te verzorgen. Enjoy!

De waardering van www.lovearganolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 124 reviews.