Nr 1 tip voor een stralende en egale huid

Een stralende, gezonde huid is iets waar we waarschijnlijk allemaal naar verlangen. Vaak besteden we dan ook veel aandacht (en geld) aan fijne gezichtscrèmes en serums. Maar wist je dat het reinigen van je gezicht eigenlijk nog veel belangrijker is voor het krijgen en houden van een mooie, egale huid?

Nr 1 tip voor een stralende en egale huid

Je ziet het niet altijd, maar gedurende de dag (en nacht!) vervuilt je huid. Niet alleen door make-up en andere producten die je op je gezicht gebruikt, maar ook door de stoffen die zich in de lucht bevinden en door bijvoorbeeld transpireren. En denk maar eens aan hoe vaak je op een dag met je vingers aan je gezicht zit. Het dagelijks reinigen van je huid is de eerste en belangrijkste stap in een goede huidverzorging. Je kunt nog zo’n dure verzorgingsproducten kopen, als je deze aanbrengt op een huid die niet helemaal schoon is zal het resultaat altijd tegenvallen. Alleen een gereinigde huid zal de werkstoffen optimaal opnemen.

Maak tijd om je gezicht goed schoon te maken

Het reinigen van je huid is iets dat je gemakkelijk vergeet. Of waar je niet altijd zin in hebt. Waarschijnlijk ben jij ook wel eens doodmoe je bed ingerold na een avondje uit. Make-up eraf halen? Dat doen we morgen wel. Toch kun je er beter voor kiezen om een paar minuutjes later – met een schoon gezicht – je bed in te gaan. Hiermee voorkom je het ontstaan van puistjes, vlekjes en mee-eters en houd je huid stralend en gezond. Het reinigen van je huid hoeft echt niet veel tijd te kosten. Elke ochtend en avond twee minuten. In geval van ‘nood’, wanneer ik echt geen zin meer heb dan heb ik altijd een pak reinigingsdoekjes in de badkamerkast liggen die ik snel over mijn gezicht kan halen. Niet de beste oplossing, maar beter iets dan niets.

Ken je de Konjac Sponsen al?

Je huid reinigen kan op verschillende manieren en met verschillende producten. Het is even uittesten wat voor jou het fijnste werkt. De ene huid reageert goed op een milde facewash en een ander zweert bij een reinigingsmelk in combinatie met een tonic. Zelf vind ik ook de konjac spons erg fijn. Dit is een natuurlijke gezichtsreinger die gemaakt is van 100% plantaardige vezels. Hierdoor kun je hem zelfs gebruiken als je een hele gevoelige huid hebt. De natuurlijke konjac spons maakt je gezicht mild maar grondig schoon en heeft een licht scrubbende werking waardoor je meteen dode huidcellen verwijdert. Je kunt hem in combinatie met je favoriete reinigingsproduct gebruiken, maar ook met alleen water. Hij kan zelfs niet-waterproof make-up verwijderen. De spons doodt de bacteriën die acne veroorzaken en brengt de pH waarde van je huid weer in balans. Al na een paar dagen zie je het verschil: een huid die rustiger en egaler is en een gezonde glow heeft.

Konjac spons – hét beautygeheim voor een stralende huid

Heb jij al eens een konjac spons geprobeerd voor de reiniging van je gezicht? Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaring met dit beautyproduct. Geef hieronder je reactie!

Hi! Ik ben Astrid van Kollenburg. Vanaf het moment dat ik kennismaakte met arganolie en zag wat het met mijn huid en haar deed, ben ik verkocht. Op het blog van Love Arganolie schrijf ik over alle toepassingen van arganolie en geef ik tips om je huid, haar en nagels optimaal te verzorgen. Enjoy!

IN 7 STAPPEN EEN STRALENDE HUID

Word de mooiste versie van jezelf! Met deze 7 eenvoudige stappen heb jij binnen no time een gezonde, stralende huid.

Love ArganolieGeen dure crèmes of exclusieve behandelingen nodig

Love ArganolieSimpele maar effectieve tips die iedereen kan toepassen

De waardering van www.lovearganolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 124 reviews.