Wil je een product retourneren?

Klanttevredenheid staat bij Love Arganolie voorop. Ben je niet 100% tevreden met je bestelling, dan komen wij graag samen met jou tot een passende oplossing.

14 dagen bedenktijd

Je kunt de aankoop binnen 14 kalenderdagen zonder opgaaf van reden ontbinden. Deze termijn gaat in op de dag nadat jij, of een door jou aangewezen derde de bestelling ontvangen hebt. Vervolgens dien je de producten binnen 14 kalenderdagen aan ons te retourneren.

Wil je een of meerdere producten terugsturen, laat dit dan binnen 14 dagen per e-mail aan ons weten. Stuur een mail met de volgende info:

  • Het ordernummer van je bestelling
  • Om welk(e) product(en) gaat het?
  • Je IBAN bankrekeningnummer waarop we het aankoopbedrag kunnen terugstorten.

Zodra we je mail ontvangen hebben krijg je daarvan een bevestiging. Je hebt dan nog 14 dagen de tijd om de producten naar ons terug te sturen. Gebruik daarvoor bij voorkeur het herroepingsformulier, dat je hier kunt downloaden.

Print het formulier, vul het volledig in en voeg het bij de artikelen die je retour stuurt. Gebruik hiervoor dezelfde verzenddoos als waarin de bestelling geleverd is, maar verwijder je eigen adres even. Het pakket kun je versturen naar onderstaand adres. De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening.

Love Arganolie
Baarlosestraat 40
5921 ED Venlo

Als we de retourzending in goede orde ontvangen hebben storten we het aankoopbedrag plus de aan ons betaalde verzendkosten (indien je de gehele bestelling retourneert) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug.

Heb je vragen over dit retourproces, neem dan contact met ons op via info@lovearganolie.nl of per telefoon op 06 53643822. We helpen je graag!

De waardering van www.lovearganolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 124 reviews.