Rimpels voorkomen, de natuurlijke weg

Jonger, jonger, jongst, iedereen wil er graag fris en jeugdig uit zien. Sommige mensen gaan echter wel erg ver om er jong uit te blijven zien. Je wordt tegenwoordig doodgegooid met allerlei botox-klinieken, fillers, face-lifts… het lijkt wel of je niet meer zonder kunt. Een strak babyhuidje is de standaard geworden. Er worden zelfs bepaalde aanbiedingen in het leven geroepen, zodat je als het ware een soort abonnement op fillers kunt afsluiten. Maar wordt jij net als ik een beetje bang van al dat soort rigoureuze stappen? Waar moet je aan denken bij natuurlijke middelen om rimpels te voorkomen? Waar moet je beginnen?

Voorkomen is beter dan genezen

Rimpels voorkomen, de natuurlijke wegVeel dingen die we weten over huidverzorging, zijn inmiddels al best vanzelfsprekend. We weten zo’n beetje allemaal dat we onze huid dagelijks moeten reinigen, dat we op moeten passen met de keuze van een dagcrème en dat we op onze voeding moeten letten. Van sommige producten is inmiddels bekend dat ze goed doen voor je huid, zoals bijvoorbeeld avocado, maar ook veel water drinken helpt.

Daarnaast weten we ook al vele jaren dat teveel blootstelling aan zonlicht slecht is en dat roken en alcohol ook niets goeds doen voor je huid. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen… Bovengenoemde factoren, slechte voeding, roken, alcoholgebruik, en teveel zonlicht kunnen er dus toe bijdragen dat rimpels sneller ontstaan of zichtbaar worden. Dat is dus al een natuurlijke manier om veroudering en rimpels tegen te gaan. Daar heb je geen wondermiddeltje voor nodig. Gewoon je boerenverstand gebruiken.

Wonderproduct gezocht!

Rimpels voorkomen, de natuurlijke wegMaar is er dan geen wonderproduct? Laten we eerlijk zijn, iedereen krijgt vroeg of laat last van wat rimpeltjes. De een wat eerder of later dan de ander, de een ook wat meer of minder dan de ander. Maar je kunt wel middelen gebruiken om de effecten van rimpels wat te verminderen of om te proberen het ontstaan van rimpels iets langer uit te stellen. Natuurlijk zijn de gezichtsproducten die Arganolie bevatten sowieso heel goed voor je huid. Ze bevatten geen agressieve middelen, maar natuurlijke olie. Arganolie bevat vitamine E en vetzuren. Die twee ingrediënten hebben over het algemeen een anti-verouderend effect op onze huid. Het is dus in elk geval goed om enkele producten als pure olie, een oog-serum en een goede pure gezichtsreiniger aan te schaffen. Het is soms even een investering, maar je huid is die investering zeker waard.

En het is misschien een beetje voor de hand liggend, maar een goede anti-rimpel crème die huidveroudering probeert tegen te gaan, is in dit geval natuurlijk onmisbaar. Verzorg je huid daar dagelijks mee zodat er voldoende bescherming op je huid zit tegen invloeden van buitenaf. En het hoeft niet eens een crème te zijn die direct rimpels aanpakt, het kan ook gewoon een natuurlijke gezichtsreiniger zijn.

Visitekaartje

Zorg dus goed voor je huid en speciaal voor de huid van je gezicht. Het is je visitekaartje, een frisse uitstraling doet het halve werk. Zorg ook voor een goede voeding. Als de veroudering al zijn intrede doet, blijf je huid dan goed verzorgen omdat je er ook met rimpels heel mooi uit kunt zien. Ook ouderdom kan een teken zijn van pure schoonheid. Uiteindelijk draait het namelijk allemaal om een goede verzorging en uitstraling!

Hi! Ik ben Astrid van Kollenburg. Vanaf het moment dat ik kennismaakte met arganolie en zag wat het met mijn huid en haar deed, ben ik verkocht. Op het blog van Love Arganolie schrijf ik over alle toepassingen van arganolie en geef ik tips om je huid, haar en nagels optimaal te verzorgen. Enjoy!

IN 7 STAPPEN EEN STRALENDE HUID

Word de mooiste versie van jezelf! Met deze 7 eenvoudige stappen heb jij binnen no time een gezonde, stralende huid.

Love ArganolieGeen dure crèmes of exclusieve behandelingen nodig

Love ArganolieSimpele maar effectieve tips die iedereen kan toepassen

De waardering van www.lovearganolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 124 reviews.