Hoe je met arganolie een slappe en verouderde huid voorkomt

Iedereen die een dagje ouder wordt krijgt te maken met een minder elastische huid. Ook verschijnen er op een gegeven moment rimpels en leeftijdsvlekken. Het is absoluut niet iets om je voor te schamen. Aan de andere kant kun je deze ouderskenmerken best nog even uitstellen door je huid goed te verzorgen. Zo voorkom je met het gebruik van arganolie een verouderde en verslapte huid.

Hoe je met arganolie een slappe en verouderde huid voorkomt

Goede huidcrème is essentieel

Mensen zeggen wel eens dat 50 het nieuwe 40 is. Tenminste, als je een goede huidcrème in je badkamerkastje hebt staan. Een onverzorgde huid zorgt er juist voor dat iemand er 10 jaar ouder uitziet. Zo kampen veel oudere Nederlanders helaas met een slappe huid. Verschillende factoren dragen hier aan bij. Zo heeft roken een zeer slechte uitwerking op je huid. Het vermindert namelijk de elastine en het collageen in je huid. Wij raken sigaretten dan ook met geen vinger aan. Ook teveel zon en een slechte nachtrust veroorzaakt een slappe en droge huid.

Natuurlijke producten

Je huid is zeer gevoelig voor allerlei invloeden van buitenaf. De effecten van teveel zonlicht en roken zijn bijvoorbeeld al na enkele jaren te merken. Denk bijvoorbeeld aan ouderdomsvlekken en rimpels. Gelukkig zijn er een aantal manieren waarop je dit voorkomen. Zo gebruiken veel mensen tot volle tevredenheid arganolie voor de normale/droge huid. Het is een populaire olie die zichtbaar zorgt voor een betere huid. In tegenstelling tot andere oliën bevat dit product namelijk geen chemicaliën en hulpstoffen. Het wordt op geheel natuurlijke wijze geperst uit zaden van de arganbomen in Marokko.

Bestanddelen van arganolie

Het natuurlijke productieproces van arganolie werpt absoluut zijn vruchten af. De antirimpelcrème met arganolie is bijvoorbeeld een uitstekend product om je huid mee te verzorgen. Arganolie heeft haar effectiviteit te danken aan een rijke combinatie van vitamine E en onverzadigde vetzuren. Ook andere bestanddelen die een positieve uitwerking hebben op je huid zijn erin verwerkt, zoals polyfenolen en carotenoïden.

Fris en fruitig aan de dag beginnen

Wij hebben arganolie al geruime tijd op het nachtkastje staan en kunnen niet meer zonder. De olie is zeer gemakkelijk aan te brengen. Je kunt het bijvoorbeeld ’s avonds aanbrengen op de huid van je gezicht en decoleté. ’s Ochtends begin je met fris gevoel en een stralende huid aan de dag.

Hi! Ik ben Astrid van Kollenburg. Vanaf het moment dat ik kennismaakte met arganolie en zag wat het met mijn huid en haar deed, ben ik verkocht. Op het blog van Love Arganolie schrijf ik over alle toepassingen van arganolie en geef ik tips om je huid, haar en nagels optimaal te verzorgen. Enjoy!

IN 7 STAPPEN EEN STRALENDE HUID

Word de mooiste versie van jezelf! Met deze 7 eenvoudige stappen heb jij binnen no time een gezonde, stralende huid.

Love ArganolieGeen dure crèmes of exclusieve behandelingen nodig

Love ArganolieSimpele maar effectieve tips die iedereen kan toepassen

De waardering van www.lovearganolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 124 reviews.