Tip voor super zachte lippen

Lippen om te zoenen! Wil jij gemakkelijk en snel super zachte lippen? Maak dan gebruik van je tandenborstel. Ontdek hier precies hoe je dit moet aanpakken!

Zachte lippen met arganolie

Dé tip voor super zachte lippen

Je lippen worden altijd en overal gezien. Mooie, verzorgde lippen dragen bij aan de uistraling van je gezicht en als het op een kus aankomt… Kortom, het hebben van mooie zachte lippen is geen overbodige luxe. De weg ernaartoe is gelukkig heel gemakkelijk!

STAP 1

Borstel je lippen gedurende ongeveer een halve minuut zachtjes met een natte tandenborstel.

STAP 2

Smeer je lippen daarna in met een druppeltje pure arganolie (of nóg beter: cactusvijgolie). Het resultaat zijn super zachte lippen die ook nog eens prachtig van kleur zijn. Door het poetsen worden de adertjes in je lippen namelijk wat beter zichtbaar waardoor je lippen een natuurlijk zacht rode tint krijgen. Iedereen heeft een tandenborstel, dus probeer het eens uit!

Vond je dit nuttig, heb je zelf nog tips of misschien een vraag? Laat het weten via de onderstaande reactiemogelijkheid. Ik hoor graag van je!

Hi! Ik ben Astrid van Kollenburg. Vanaf het moment dat ik kennismaakte met arganolie en zag wat het met mijn huid en haar deed, ben ik verkocht. Op het blog van Love Arganolie schrijf ik over alle toepassingen van arganolie en geef ik tips om je huid, haar en nagels optimaal te verzorgen. Enjoy!

IN 7 STAPPEN EEN STRALENDE HUID

Word de mooiste versie van jezelf! Met deze 7 eenvoudige stappen heb jij binnen no time een gezonde, stralende huid.

Love ArganolieGeen dure crèmes of exclusieve behandelingen nodig

Love ArganolieSimpele maar effectieve tips die iedereen kan toepassen

De waardering van www.lovearganolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 124 reviews.