Wil jij ook het beste voor je baby? Drie redenen waarom je dan voor arganolie kiest

Als trotse en blije ouder van een jonge baby kom je er al snel achter dat de verzorging van een babyhuid om andere verzorgingsproducten vraagt dan de producten die je voor jezelf zou kiezen. Dat is wat je zou denken, toch? Maar wil jij ook alleen het allerbeste product voor de verzorging van de babyhuid, lees dan snel verder. Ontdek drie factoren die een rol spelen bij het antwoord op de vraag welk verzorgingsproduct het beste is voor je baby.

Wil jij ook het beste voor je baby? Drie redenen waarom je dan voor arganolie kiest

Een – Wat kies je voor de verzorging van de kwetsbare babyhuid?

Wist je dat de babyhuid de eerste maanden geen zeep nodig heeft? Alleen water gebruiken bij het wassen is voldoende. Wat wel nodig is, is een goed verzorgingsproduct voor de babyhuid. Want voor de verzorging van de babyhuid wil je uiteraard alleen het beste van het beste. In vergelijking met een volwassene heeft een baby een veel dunnere huid, daardoor is de babyhuid gevoeliger en dus ook kwetsbaarder. Om deze reden volstaat dan ook niet ieder willekeurig product voor de verzorging van de babyhuid.

Twee – De beste verzorging voor de babyhuid vind je in de natuur

Veel babyproducten bevatten chemische stoffen zoals parfums, deze stoffen drogen de huid onnodig uit en kunnen irritaties veroorzaken. Dat is niet wat je wilt in een verzorgingsproduct voor de babyhuid. Maar wat kies je dan wel? Het meest ideale product is een product dat de tere huid van een baby ondersteunt en soepel en zacht houdt. Zo’n product is pure arganolie, een honderd procent puur biologisch en plantaardig product. De olie wordt gewonnen uit de pitten van vruchten die aan de arganboom groeien en bevatten geen onnodig toegevoegde stoffen of synthetische ingrediënten. Dit alles maakt pure arganolie zeer geschikt voor de verzorging van de gevoelige babyhuid.

Drie – Kies voor puur natuur

Pure, biologische arganolie is daarnaast ook uitermate geschikt voor iedereen die gewoon het beste voor zijn of haar huid wil. Arganolie ondersteunt en verzorgt elk huidtype en voorkomt en geneest droge plekjes op de huid. Hierdoor is arganolie ook een ideaal verzorgingsproduct voor mensen met een gevoelige of droge huid. Pure arganolie geneest zelfs eczeem. Het is dan ook niet voor niets dat arganolie ook wel het ‘vloeibare Marokkaanse goud’ genoemd wordt.

Biologische arganolie kan gebruikt worden door het hele gezin en voor het hele lichaam, ook het gezicht.

Hi! Ik ben Astrid van Kollenburg. Vanaf het moment dat ik kennismaakte met arganolie en zag wat het met mijn huid en haar deed, ben ik verkocht. Op het blog van Love Arganolie schrijf ik over alle toepassingen van arganolie en geef ik tips om je huid, haar en nagels optimaal te verzorgen. Enjoy!

IN 7 STAPPEN EEN STRALENDE HUID

Word de mooiste versie van jezelf! Met deze 7 eenvoudige stappen heb jij binnen no time een gezonde, stralende huid.

Love ArganolieGeen dure crèmes of exclusieve behandelingen nodig

Love ArganolieSimpele maar effectieve tips die iedereen kan toepassen

De waardering van www.lovearganolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 125 reviews.