Vind je arganolie niet lekker ruiken? Probeer dit dan eens!

Dat arganolie ontzettend verzorgend is weet je waarschijnlijk al wel. Zowel voor je huid als je haar en nagels kun je de goudkleurige olie gebruiken. Arganolie wordt gewonnen uit de pitten van de vruchten van de arganboom. Hierdoor heeft de olie een wat nootachtige geur. Dat kan even wennen zijn en niet iedereen houdt daarvan. Natuurlijk zouden we ervoor kunnen kiezen om de olie te laten ontgeuren. Sommige leveranciers kiezen daar voor zodat het product beter verkoopbaar wordt en er dus meer verdiend kan worden. Maar voor het ontgeuren van arganolie zijn allerlei chemische processen nodig waarbij ook een deel van de voedende ingrediënten verloren gaat. Hartstikke zonde natuurlijk, want je gebruikt deze olie juist om haar superverzorgende eigenschappen. Bovendien wordt een puur, natuurlijk product zo getransformeerd in iets dat helemaal niet zo natuurlijk meer is en daarnaast ook nog eens minder effectief werkt.

Vind je arganolie niet lekker ruiken? Probeer dit dan eens!

Arganolie met geur

Gelukkig vervliegt de nootachtige geur van de arganolie snel. Probeer het maar eens, smeer een druppel arganolie uit over je arm bijvoorbeeld, al na een minuut ruik je daar niets meer van. Ondanks dat kan ik me voorstellen dat je jezelf graag insmeert met een product dat niet alleen verzorgend is, maar ook nog eens heerlijk ruikt. Daarom hebben we sinds kort de arganolie van BTY & Pure in ons assortiment opgenomen. Dit is pure, biologische arganolie die niet ontgeurd is, maar waaraan natuurlijke geurstoffen zijn toegevoegd. Deze maskeren de nootachtige geur en zorgen ervoor dat de olie lekker ruikt naar lavendel, citroen of verveine.

Argan olie met lavendel, citroen of verveine

Lavendel staat natuurlijk bekend om haar rustgevende en ontspannende eigenschappen. Bovendien brengt lavendel een geïrriteerde huid weer tot rust. Smeer ’s avonds voor het slapen je gezicht in met arganolie met lavendel. Je slaapt heerlijk terwijl je huid ondertussen verzorgd en hersteld wordt. ’s Ochtends word je uitgerust wakker en voelt je huid zijdezacht aan.

Heb je behoefte aan extra energie? Kies dan voor arganolie met citroen. Citroen geeft de vermoeide en verouderende huid een oppepper en laat je weer stralen. Daarnaast zorgt citroen voor een fris en opgewekt gevoel. Het geeft je positieve energie en je voelt je weer helemaal actief.

Als je onder druk staat, als je je gestresst voelt of als je last hebt van slapeloosheid en concentratieverlies, kies dan voor arganolie met verveine. Van verveine is bekend dat het concentratieverhogend werkt, angsten wegneemt en een natuurlijk middel is tegen nervositeit. Verveine bevat bovendien stoffen die zorgen voor huidvernieuwing, waardoor je huid er na regelmatig gebruik weer frisser uitziet.

Natuurlijk kan ik onze pure (geurloze) arganolie ook van harte aanraden om haar verzorgende eigenschappen. Maar houd je van verzorgingsproducten met een lekkere geur, die niet alleen iets voor je huid doen maar ook voor je gevoel? Probeer dan eens onze arganolie met geur. Net zo natuurlijk en effectief, maar zonder de typische argangeur.

Hi! Ik ben Astrid van Kollenburg. Vanaf het moment dat ik kennismaakte met arganolie en zag wat het met mijn huid en haar deed, ben ik verkocht. Op het blog van Love Arganolie schrijf ik over alle toepassingen van arganolie en geef ik tips om je huid, haar en nagels optimaal te verzorgen. Enjoy!

De waardering van www.lovearganolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 124 reviews.