Zachte huid tip: doe een paar druppels arganolie in bad

Wil je even helemaal ontspannen en tegelijkertijd je huid de ultieme verzorging geven? Druppel dan een paar druppels arganolie in bad.

Heb je af en toe ook zo’n behoefte om even te relaxen? Zelf vind ik het heerlijk om in bad te liggen. Met een boek of tijdschrift erbij, muziekje aan en een fijne badolie in het water. Genieten!

Zachte huid tip: doe een paar druppels arganolie in bad

Wist je dat je arganolie ook aan het badwater kunt toevoegen? Druppel een paar druppels in het warme water, voor een extra rijke voeding van je huid. Arganolie hydrateert de huid en zorgt ervoor dat je huid na afloop lekker zacht aanvoelt. Ga je voor een ultiem zachte huid? Smeer jezelf dan na het bad in met argan bodylotion. Pure luxe!

Douche je liever? Dan is de douchegel met arganolie een echte aanrader. Ook deze maakt je huid zijdezacht.

Hi! Ik ben Astrid van Kollenburg. Vanaf het moment dat ik kennismaakte met arganolie en zag wat het met mijn huid en haar deed, ben ik verkocht. Op het blog van Love Arganolie schrijf ik over alle toepassingen van arganolie en geef ik tips om je huid, haar en nagels optimaal te verzorgen. Enjoy!

De waardering van www.lovearganolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 124 reviews.